Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Αγανακτησμένοι στο Άργος μέρα τρίτη...

      Τρίτη μέρα συγκέντρωσης στο Άργος με λιγότερο κόσμο δυστυχώς, αλλά με την ίδια ζωντάνια και μαχητικότητα. Άλλωστε όταν κάποιος έχει απόφασίσει να αγωνιστεί τότε δεν μπορεί να πτοείται από οτιδήποτε. Σκοπός είναι η αφύπνιση του κόσμου, η ανατροπή του μνημονίου και του συστήματος. Σε αυτόν τον αγώνα χρόνος για χαλάρωση δεν υπάρχει. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή έστω και αν μείνουμε λίγοι. Η φωνή μας πρέπει να συνεχίσει να ακούγεται. Καμία μεγάλη αφύπνιση λαού στη πορεία της ιστορίας δεν έγινε εξ αρχής μαζικά ούτε χωρίς μία πρώτη σπίθα.
      Εμείς είμαστε η σπίθα λοιπόν. Οι λίγοι. Όσο και αν σε όλη την Ελλάδα διαδηλώνει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος. Χρειάζονται όλοι. Τα εκκατομύρια  των ανθρώπων που ζουν σε αυτή την χώρα και δεν έχουν αντιληφθεί την κατάσταση στην οποία μας οδηγούν αλλά και όσοι φοβούνται ή έχουν χάσει την ελπίδα τους να βγουν μαζικά στους δρόμους, τις πλατείες, να ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ...Χρειάζεται πρώτα όμως εμείς ο αρχικός πυρήνας να κάνουμε την υπέρβαση. Έτσι γινόταν πάντα, έτσι πρέπει να γίνει και τώρα. Με συνέπεια, πείσμα και πίστη σε αυτό το πρωτοφανές κίνημα να είμαστε εκεί! Κάθε μέρα! Συνεπείς με τον ευατό μας και τους άλλους. Θα γνωρίζει τότε ο καθένας όταν νιώσει να βουλιάζει από το βάρος που τον καλούν να σηκώσει, όταν νιώσει πως η αγανάκτηση τον πλημηρίζει πως δεν είναι μόνος. Πως σε εκείνη την πλατεία υπάρχει κόσμος σαν κι αυτόν, αγανακτησμένος, οργισμένος έτοιμος να διεκδικήσει για αυτόν αλλά κυρίως μαζί με αυτόν το μέλλον του, το μέλλον μας..
      Έτσι και χθες η  λαϊκή συνέλευση σχηματίστηκε μα αυτήν την φορά ακόμα πιο γόνιμη η συζήτηση. Αυτή η πλατφόρμα συνενόησης και διαλόγου δείχνει να αποκτά στέρεες βάσεις αλλά και να εξελίσεται. Τέθηκαν προτάσεις σκέψεις για περισσότερη οργάνωση και δράση. Προέκυψαν φυσικά, απλά χωρίς βία, μέσα από τον διάλογο. Είναι φανερό πως όλο αυτό με αργά μα σταθερά βήματα παίρνει μορφή και δημιουργείται μία μαγιά-βάση για την συνέχεια.
      Συνέχεια λοιπόν και σήμερα με τις προτάσεις μας, τις αποφάσεις και τις κατσαρόλες μας! Ίδιο σημείο, ίδια ώρα μα με την ελπίδα να είμαστε περισσότεροι. Είμαστε εκεί και σας περιμένουμε...


Υ.Γ. Το μέγεθος της απάτης είναι τεράστιο.Παρακολουθήστε μία ενδοιαφέρουσα ανάλυση...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου